Buiten openingstijden adviseren wij voor spoed contact op te nemen met de Spoedkliniek van AniCura Specialistisch Verwijscentrum Haaglanden in Rijswijk. Tel: 085-4831300

 

 

 

VOOR PERSOONLIJK ADVIES OF

HET MAKEN VAN EEN AFSPRAAK

BEL: 079 - 361 07 07 

Klik hier om direct een afspraak te maken

ALLE BETALINGEN

DIENEN PER PIN

VOLDAAN TE WORDEN

ADRES HOOFDVESTIGING:

ROKKEVEEN, TWEEDE STATIONSSTRAAT

293, 2718 AB ZOETERMEER

OPEN VAN MAANDAG TOT VRIJDAG 08.00 TOT 19.00 UUR. TEL: 079 - 361 07 07

NIEUWS

February 18, 2019

Samen staan wij dagelijks klaar om onze klanten en patiënten naar tevredenheid de beste zorg en service te geven. Hiertoe hebben wij onder meer uitgebreide moderne bloedanalyse apparatuur, nieuwe digitale röntgenapparaten, echo-, laser- en laparoscopie-apparatuur tot onze beschikking. Onze praktijk kenmerkt zich door positieve klantgerichte werkhouding en een goede, open onderlinge sfeer binnen het team. Overdag vragen wij de maximale inzet van onszelf.

January 28, 2019

Februari is zoals altijd weer de maand van het gebit.

We hebben dagelijks de gelegenheid om gratis met uw huisdier langs te komen voor een controle van het  gebit. De assistente kijkt dan naar de tanden en kiezen, vorming van tandsteen en de conditie van het tandvlees.

Zij kan u advies geven over dagelijkse reiniging, voeding en gebitsbehandeling. Bel voor het maken van een afspraak met de assistente op 079-3610707.

Ook op de reinigende gebitsbehandeling krijgt u in de maand februari een mooie korting.

November 22, 2018

De K-laser geeft verschillende golflengtes aan licht. Deze lichtbundel dringt door het weefsel heen, en stimuleert op celniveau de energieproductie en transport van zuurstof, bouwstoffen en afvalstoffen. Laserlicht stimuleert eveneens het lymfesysteem waardoor vochtophoping en oedeem afneemt. Door deze stimulatie van processen op celniveau (photobiomodulatie) wordt het herstellend vermogen van het weefsel vergroot, het genezingsproces versneld en pijnklachten zullen afnemen.

June 4, 2018

Begin 2018 hebben we een forse verbouwing in het pand laten uitvoeren, en Dierenkliniek Rokkeveen is nu een prachtig nieuwe en moderne kliniek geworden. Wij nodigen u dan ook uit om op 23 juni aanstaande een kijkje in onze kliniek te komen nemen. Of u nu al klant bent bij ons, of (nog) niet, u bent van harte welkom om rond te kijken, kennis met ons te maken en gezellig een drankje te drinken. Dus wilde altijd al weten hoe onze operatiekamer, opnameruimte, rontgen- of echoruimte uitziet?

Please reload