Buiten openingstijden adviseren wij voor spoed contact op te nemen met de Spoedkliniek van AniCura Specialistisch Verwijscentrum Haaglanden in Rijswijk. Tel: 085-4831300

 

 

 

VOOR PERSOONLIJK ADVIES OF

HET MAKEN VAN EEN AFSPRAAK

BEL: 079 - 361 07 07 

Klik hier om direct een afspraak te maken

ALLE BETALINGEN

DIENEN PER PIN

VOLDAAN TE WORDEN

ADRES HOOFDVESTIGING:

ROKKEVEEN, TWEEDE STATIONSSTRAAT

293, 2718 AB ZOETERMEER

OPEN VAN MAANDAG TOT VRIJDAG 08.00 TOT 19.00 UUR. TEL: 079 - 361 07 07

ONS TEAM

Harmke Groenveld, Dierenarts

Harmke is in 2011 afgestudeerd aan de Universiteit van Utrecht. Ze is een ervaren collega die problemen graag grondig aanpakt. Echografie heeft haar bijzondere interesse, en hierin heeft zij zich inmiddels extra bekwaamd.  In haar vrije tijd zet ze zich graag in voor ontwikkelingswerk.

Vera Kars, Dierenarts

 

Vera heeft sinds haar afstuderen in 2008 al veel ervaring opgedaan op diverse gebieden binnen de diergeneeskunde. Zij is een waardevolle aanvulling binnen ons team, met een heldere stijl van communiceren.

José, paraveterinair
Met vele jaren werkervaring is José een betrouwbaar gezicht in de praktijk. Ook de verzorging van alle ok aparatuur is voor haar een belangrijk onderdeel van haar werk.

 

Annelous, Paraveterinair
Annelous is een harde werker. Veel klanten uit Rokkeveen kennen haar al jaren. Naast haar positieve inzet in de kliniek neemt zij ook vaak de sociale media voor haar rekening.
Lin, Paraveterinair
Ook Lin heeft is al vele jaren werkzaam op de Tweede Stationsstraat. Een gewaardeerde collega, altijd vrolijk en vriendelijk naar de klant.
Carla,
Administratief medewerkster

Carla ondersteunt de praktijk op het

gebied van administratie en debiteuren beheer. Door haar lange werkervaring

in de detailhandel is zij voor veel klanten een bekend gezicht.