Buiten openingstijden adviseren wij voor spoed contact op te nemen met de Spoedkliniek van AniCura Specialistisch Verwijscentrum Haaglanden in Rijswijk. Tel: 085-4831300

 

 

 

VOOR PERSOONLIJK ADVIES OF

HET MAKEN VAN EEN AFSPRAAK

BEL: 079 - 361 07 07 

Klik hier om direct een afspraak te maken

ALLE BETALINGEN

DIENEN PER PIN

VOLDAAN TE WORDEN

ADRES HOOFDVESTIGING:

ROKKEVEEN, TWEEDE STATIONSSTRAAT

293, 2718 AB ZOETERMEER

OPEN VAN MAANDAG TOT VRIJDAG 08.30 TOT 19.00 UUR. TEL: 079 - 361 07 07

Vacature Dierenarts m/v in Zoetermeer

February 18, 2019

Vanaf medio juli 2019 hebben wij plek voor een enthousiaste en gemotiveerde  dierenarts (GD)

 

Dierenkliniek Driemere en Dierenkliniek Rokkeveen vormen samen een grote, moderne en vooruitstrevende kliniek in Zoetermeer met twee vestigingen en een dependance. Ons team bestaat uit vier dierenartsen, acht paraveterinairen en twee niet veterinaire medewerkers.  Samen staan wij dagelijks klaar om onze klanten en patiënten naar tevredenheid de beste zorg en service te geven. Hiertoe hebben wij onder meer uitgebreide moderne bloedanalyse apparatuur, nieuwe digitale röntgenapparaten, echo-, laser- en laparoscopie-apparatuur tot onze beschikking. Onze praktijk kenmerkt zich door positieve klantgerichte werkhouding en een goede, open onderlinge sfeer binnen het team. Overdag vragen wij de maximale inzet van onszelf. Na sluitingstijd zijn wij gelukkig allemaal vrij en maken wij gebruik van de diensten van de spoedkliniek.

 

Wegens zwangerschapsverlof én vakantieopvang zoeken wij een gezelschapsdierenarts voor de periode medio juli t/m novemver/december 2019, die inzetbaar is voor 24-40 uur per week. Opties voor verlenging zijn niet op voorhand uitgesloten. Voor de salariëring en arbeidsvoorwaarden richten wij ons op de CAO.

 

Graag ontvangen wij sollicitaties met CV voorzien van een foto via de mail:

l.delapenha@dierenarts-zoetermeer.nl

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload